Yhteystiedot

Jani Lepistö

toimitusjohtaja, pääomistaja
(ins 2006, MSc 2014, DI 2020)

Jani on Insinööritoimisto Lepistön perustaja, toimitusjohtaja sekä pääomistaja. Janin työtehtävät ja toimiala ovat geotekninen suunnittelu, infran rakennuttaminen, ympäristögeotekniikka, ympäristötutkimus sekä rakennuttaminen.

Janilla on alalta yli 20 vuoden työkokemus ja hän johtaa Insinööritoimisto Lepistöä vakaalla, rautaisella ja päämäärätietoisella otteella, asiakaslähtöisesti.

Jani toimii työnsä ohella myös Suomen geoteknillisen yhdistyksen pohjatutkimustoimikunnan puheenjohtajana, hän on myös sertifioitu ympäristönäytteenottaja sekä vastaava johtaja (säteilyturvallisuus).

Jani speaks also quite fluent English so don´t hesitate to call him in any matter.

jani.lepisto@lepisto.eu
+358 40 637 1389

Insinööritoimisto Lepistö Oy

Vesijärvenkatu 60, 15140 Lahti

Fredrikinkatu 39 B, 00120 Helsinki

info@lepisto.eu

Ota yhteyttä

Allaolevalla lomakkeella voit jättää meille tiedustelun tulevaa projektiasi koskien tai vaikka yhteydenottopyynnon, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Nimi:

  Yritys:

  Puhelinnumero:

  Sähköpostiosoite:

  Viesti:

  Toimipisteet

  LAHTI
  Vesijärvenkatu 60, 15140 Lahti

  Lahden toimistomme sijaitsee Vesijärven lähettyvillä keskusta-alueen liepeillä. Rautatieasemalle matkaa toimistolta on 1,9 km. Bussit 1,9, 17, 22 ja 40 kulkevat toimistomme vierestä. Toimiston pihassa on myös pysäköintimahdollisuus ja polkupyörätelineet.

   

  HELSINKI
  Fredrikinkatu 39 B, 00120 Helsinki

  Kantakaupungin alueella Bulevardin ja Fredan kulmassa sijaitsee kotoisa Helsingin toimistomme. Etäisyys rautatieasemalle on 1,0 km. Raitiovaunulinjat 1, 3 ja 6 pysähtyvät toimiston vieressä. Lähin pysäköintipaikka on Aleksanterin teatterin parkki on noin 200 metrin päässä.