Yhteystiedot

Insinööritoimisto Lepistö Oy

Vesijärvenkatu 25
15140 Lahti
info@lepisto.eu

Jani Lepistö

toimitusjohtaja, pääomistaja
(ins 2006, MSc 2014, tekn. yo)

Jani on Insinööritoimisto Lepistön perustaja, toimitusjohtaja sekä pääomistaja. Janin työtehtävät ja toimiala ovat geotekninen suunnittelu, infran rakennuttaminen, ympäristögeotekniikka, ympäristötutkimus sekä rakennuttaminen.

Janilla on alalta yli 15 vuoden työkokemus ja hän johtaa Insinööritoimisto Lepistöä vakaalla, rautaisella ja päämäärätietoisella otteella, asiakaslähtöisesti.

Jani toimii työnsä ohella myös Suomen geoteknillisen yhdistyksen pohjatutkimustoimikunnan puheenjohtajana, hän on myös sertifioitu ympäristönäytteenottaja sekä vastaava johtaja (säteilyturvallisuus).

Jani speaks also quite fluent English so don´t hesitate to call him in any matter.

jani.lepisto@lepisto.eu
+358 40 637 1389

Ota yhteyttä

Allaolevalla lomakkeella voit jättää meille tiedustelun tulevaa projektiasi koskien tai vaikka yhteydenottopyynnon, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi:

Yritys:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Viesti:

Sanna Lepistö

Ympäristö- ja laatupäällikkö

Sanna on Insinööritoimisto Lepistön ympäristö- ja laatupäällikkö sekä osakas. Sannan työtehtäviin kuuluu pilaantuneen maaperän tutkimukset, rakennusten purku- ja kuntoselvitykset, ympäristölupa ja EDD-selvitykset. 

sanna.lepisto@lepisto.eu
+358406281279

Pekko Siitonen

Suunnittelija – infra, osakas

Pekolla on alalta lähes kymmenen vuoden vankka, monipuolinen kokemus. Hänen työtehtäviinsä kuuluu erilaisten suunnitelmien laadinta, kuten pinnantasaus-, salaoja- ja kaivusuunnitelmat, laserkeilausaineistojen käsittely, massalaskennat sekä maastomittaus- ja kairausaineistojen käsittely.

pekko.siitonen@lepisto.eu

Anna Kashuka

Rakennesuunnittelija

Anna on koulutukseltaan rakennustekniikan insinööri. Alansa ammattilaisena hänen vastuualueisiinsa Insinööritoimisto Lepistö Oy:ssä kuuluu rakennesuunnittelu, rakennusten purkusuunnittelu sekä korjausrakentamisen suunnittelu. Anna puhuu lisäksi sujuvaa venäjää.

Вы можете связаться с Анной на русском языке.

anna.kashuka@lepisto.eu

Hanna Hukka

Johdon assistentti

Hannalla on vahva kaupallinen tausta. Hän vastaa yrityksemme laskutuksesta, projektien hallinnollisista toimista, asiakaskontakteista, tapahtumista sekä tarjous-, tilaus- ja laskutuskannoista. Hänen työtehtäviinsä kuuluu myös markkinointi sekä yleiset toimistotehtävät. Hanna on Insinööritoimisto Lepistön somevastaava.

hanna.hukka@lepisto.eu